Svanak.com
     HEM • KÖPVILLKOR • INFO • KONTAKT • LÄNKAR • BOKA HEMVISNING • TVÄTTRÅD • STORLEKSDIAGRAM • KASSAN         Sweden    IcelandSortiment Webshop
Barn
  - Bodyn
  - Byxor
  - Kjolar
  - Klänningar
  - Kortärmade tröjor
  - Långärmade tröjor
  - Overaller
Accessoarer
  - Haklappar
  - Läderarbeten ur fiskskinn
  - Smycken
Skor
  - Vuxna
Vuxna
  - Kjolar
  - Klänningar
  - Överdel
Erbjudanden
  - REA


Svanhildur Kjartansdottir
Södra Näsbyvägen 6-3
27572 Lövestad
Sverige

Mobil: 0737-593209
info@svanak.com
Tipsa en vän

Mejladressen:


Om Mig

Mig Hej och välkomna. Svanhildur Athena Kjartansdóttir heter jag. Jag kommer ursprungligen från Island där jag är född, men har bott i Sverige sen 1991. Sedan jag tog studenten från Textil & design har jag arbetat med sömnad på heltid. Men först 2007 fick jag tillfälle att arbeta med mitt eget företag där jag själv kan stå för kvalité och design.

Jag har under en längre tid utfört olika sorters beställningsjobb, men idén att börja sy just barnkläder tillkom när jag blev moster, år 2003. Då insåg jag svårigheten i att hitta barnkläder som skiljer sig ifrån mängden. Jag kände genast att detta var något jag ville ändra på. Här på Svana K kan du hitta unika barnkläder till unika barn.

På återseende...


SvanaK.com


OM Svana K

Alla kläder framställs miljövänligt. Vi på Svana K sätter alltid miljön i första rum. Alla restprodukter som inte går att återanvända tas om hand och resten så som tygrester doneras till skolor att använda i textilundervisningen. Vi är även sparsamma med all elektricitet och annat som bidrar till miljöns välmående. Då vi tyvärr inte kan övervakar själva tyg framställningen, så kan vi inte säga att kläderna är ekologiska. Men vi hoppas att vi ska kunna göra även det i framtiden.

Svana K:s affärsidé är att sälja kläder i få upplagor, där varje plagg är unikt, då vi syr dem förhand. Alla modeller du ser kan sys i olika storlekar, färger och material. Alla accessoarer är utvalda av Svana K personligen och är tänkta att kunna komplettera resten av Svana K sortiment. Här på Svana K gör vi vårt yttersta till att hålla priserna nere. Vi anser att det är viktigt att våra varor och tjänster ska vara tillgängliga alla. Vi lägger även stor vikt på bekvämligheten. Vi ser gärna att vi tillsammans ändrar uttrycket "vill man vara fin får man lida pin". Detta är ju självklart ännu viktigare när vi pratar om barn.

Hoppas ni kommer att trivas på sidan.


Kundvagnen
Till kassan Du har (0) varor
i din kundvagn

Sök Gör en enkel sökning:
 
Topplistan

1. Små hjärtan
Klicka för mer info
    - 149 SEK


2. Körsbär
Klicka för mer info
    - 59 SEK


3. Blå blommor
Klicka för mer info
    - 219 SEK

   Svanak.com © 2007- | info@svanak.com | Design: 73:an Johansson